# Answer to Question #25345 in Algebra for Carell Pigeot

Question #25345

If I make $7.11 per hr and I work 4 hr a day and their are 168 hr a week how can i figer out what i will make

Expert's answer

We have a total number of hours per week - 168 hr.

Number of working hours - 4 hr a day.

The resulting earnings per hour of work - $7.11 per hr.

We can determine the earnings for the day, it equals $7.11×4=$28.44.

If we consider the five-working day week (number of working hours is equal to 20hr), then the earnings which will be received = $7.11×4×5=$142.2

If we consider the seven-working day week (number of working hours is equal to 28hr), then the earnings which will be received = $7.11×4×7=$199.08

Number of working hours - 4 hr a day.

The resulting earnings per hour of work - $7.11 per hr.

We can determine the earnings for the day, it equals $7.11×4=$28.44.

If we consider the five-working day week (number of working hours is equal to 20hr), then the earnings which will be received = $7.11×4×5=$142.2

If we consider the seven-working day week (number of working hours is equal to 28hr), then the earnings which will be received = $7.11×4×7=$199.08

Need a fast expert's response?

Submit orderand get a quick answer at the best price

for any assignment or question with DETAILED EXPLANATIONS!

## Comments

## Leave a comment