Answer to Question #74221 in Microeconomics for zulfiqar
Inventory 10,000 * 100 = 1,000,000 for last year.
Currently; 10,000* 70 = 700,000
If they do not add the drives: they will currently loose; 1,000,000 less 700,000 which is $300,000.
If they add the drives to their PCs:
10,000* 150= $1,500,000
They will gain; 1,500,000 minus 1,000,000 which is $500,000 profit.
Therefore, they should add the drivers.
Need a fast expert's response?Submit order
and get a quick answer at the best price
for any assignment or question with DETAILED EXPLANATIONS!