Answer to Question #54997 in Other Physics for Lia
1. Let's find how much time average American driver used to spend on interstate before 1995:
t = 5000 / 55 = 90.9 hours
2. And the same after 1995:
t = 5000 / 65 = 76.9 hours
3. And finally, the difference between time spent:
dt = 90.9 - 76.9 = 14 hours
So average American driver spends each year 14 hours less then he had spent before 1995.
Need a fast expert's response?Submit order
and get a quick answer at the best price
for any assignment or question with DETAILED EXPLANATIONS!