# Answer to Question #17806 in Algebra for nikki

Question #17806

You receive a prescription written for the patient to take 2 tablets Q 8 hours, dispense 180 tablets. How long will this prescription last? Calculate the days supply.

Expert's answer

2*24/8=3*2=6 tablets a day

180/6=30 days.

So, prescription will last for30 days

180/6=30 days.

So, prescription will last for30 days

Need a fast expert's response?

Submit orderand get a quick answer at the best price

for any assignment or question with DETAILED EXPLANATIONS!

## Comments

## Leave a comment